Pojdi na vsebino

Pivo in Eurosong

Dol mi visi, kako je z lastništvom naših dveh pivovarn. Šrot, lahko zaradi mene kupi še vse belgijske in češke pivovarne skupaj. (Tole le kot zanimivost) Me pa toliko bolj, zanima, koliko “ojrov”, bom to poletje moral odštevati, za kozarček te, meni res ljube pijače! Ker se kot zaveden Slovenec, tudi letos odpravljam na morje k našim sosedom, sem tule, malce preveril, kako hitro, bo letos izginil moj dopustniški budget. Glej ga zlomka! V Splitu, “Kod Keruma na Zidici”bi z lahkoto preživel celo poletje. 0,6 evra za pinto, je res sindikalna cena! No, na mojo žalost, me letos Split ne bo videl. Dopustoval bom sicer v Dalmaciji, vendar malce višje od Splita, kjer bo pivo precej dražje. Kaj čmo? Sem pa, na temu linku ( tule ga imate še enkrat ), končno ugotovil, da Romom, v Ambrusu res ni “bilo” lahko! Kaj hudiča tako rinejo nazaj tja? 4,72 evra za pinto? Niso normalni!

Medtem, ko tole pišem in čekiram cene piva po svetu, vidim, da se v Beogradu odvija izbor za miss Evrope. Saj ne bi vedel, vendar sem na odru opazil Rebeko Dremelj. Zanjo pa ja vem, da je bila misica! Res, pa je, da nisem vedel, da je še vedno aktualna.

Stvar, ki jo Hani moram razložiti: Stajice, nismo kupili le za okras, temveč, da bo tudi ona kdaj v njej. Pa še udobnejša je, od parketa! Danes, se je zadnjič rešila z jokom!

Stvar, ki jo Hani ne bom znal razložiti: Kako lahko dekle, z najlepšim backhandom na svetu, pri 25 letih reče, da ima dovolj tenisa? Škoda! Res jo je bilo užitek gledati.

 • Share/Bookmark

5 Komentarjev

 1. Nordstar je napisal:

  Če pa lahko vsak kekec doda svojo ceno…

  21.05.2008 ob 09:05 | Permalink
 2. Lujo je napisal:

  “Danes se je zadnjič rešila z jokom!” Ja, ja… boš jutri povedal. Očetovski nasvet :) :P jd z njo v stajico, da bo videla kako se fotr zabava notri, pol bo pa še ona šla. Pa vaši reči naj posname na kamero ta dogodek.

  21.05.2008 ob 09:41 | Permalink
 3. kofikofi je napisal:

  Lujo, glede na velikost stajice, bi ta prizor bil verjetno res zanimiv. Ne bom ti privoščil teh užitkov :)

  21.05.2008 ob 10:07 | Permalink
 4. kobilicakobilica je napisal:

  …tisto s pivom mi pa res ni čisto jasno, a ima Ambasada Gavioli svojo podružnico v Ambrusu…. he he he … najbrž je kje drgje štos…

  … stajca ni dobra varijanta, brez nje bo prej shodila- verjem mi- sam štenge zavaruj, pa pečico, pa plin, pa šteketje zablindiri…. pa bo…. otroc ne marajo aresta :) :) :)

  25.05.2008 ob 08:17 | Permalink
 5. kofikofi je napisal:

  kobilica, očitno imaš povsem prav! Stanovanje bo kmalu dobilo povsem novo podobo…

  25.05.2008 ob 21:59 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !