Pojdi na vsebino

Vreme bo!

Nekako tako, bi bilo naboljše, če bi Trontelj, ob četrkih na hitro povedal svoje in se čim prej spokal iz kadra. Vedno se namreč bojim, da se mu bo med branjem iz trotel bobna, nekaj zgodilo. Enkrat, se bo enostavno spotaknil in bog ve, če ga bo nato še kdo sposoben pobrati. Le zakaj, muči sebe in hkrati tudi nas, ki ga moramo gledati. Ob vseh teh težavah, na koncu itak nikoli ne vem, kakšno bo vreme. Hvala bogu, da so mu vsaj prepovedali politične komentarje, za katere je pred časom, porabil skoraj več, kot za samo napoved. To pišem zato, ker je ravno četrtek nekako tisti dan, ko naj bi že točno vedeli, kakšno vreme nas čaka čez vikend.

Soboto, smo izkoristili za kratek skok do Miramare na kapučino, nato pa nadaljevali, do našega Portoroža. Od zadnjega obiska tega našega bisera, niti ni minilo tako veliko, sem pa kljub temu, opazil kar nekaj sprememb na bolje. Gostinska ponudba se je povečala ( sedaj imaš na izbiro vsaj nekaj restavracij, kjer se da, pojesti normalno kosilo), Palace dobiva svojo podobo in tudi sicer, je opaziti, da se trudijo Portorožu dati, kar se da normalen izgled turističnega kraja. Da so res zagnani, je videti tudi po tem, da za košnjo trave skrbi kar pet delavcev. Ta podatek niti ni ne vem kaj, če se ne omeni dejstvo, da to počnejo na vsega skupaj 50 kvadratnih metrov. Eden poriva kosilnico, dva grabita travo, nato pa sta še dva, ki to travo spravljata v vrečo. ( bom nalimal fotko :) )

slike-do-25052008-246.jpg Z nezaposlenostjo na obali očitno nimajo problema.

Stvar, ki jo bom Hani moral razložiti: V naročju, bo morala biti malce bolj potrpežljiva. Če se doma lahko plazi in kobaca po celem stanovanju, to ne pomeni, da lahko isto počne tudi po restavraciji.

Stvar, ki jo Hani ne bom znal razložiti: Zakaj policisti z radarjem vedno stojijo tam, kjer točno vedo, da je skoraj nemogoče peljati 50 km na uro? Ne! To niti niso naselja – tam me ne moti, temveč kakšni posamezni odseki, kjer ni nobenemu jasno, zakaj takšna omejitev. In ne! Niso me ustavili! Ha!

  • Share/Bookmark

1 komentar

  1. šušišuši je napisal:

    Ne govori o Trontlju, ker vedno dobim histeričen napad, ko mi ga pop tv ponudi. Sej ne vem, če je hujša Katja Jevšek ali Trontelj.

    Tako kakor napovedujejo vreme pri nas, najbrž združijo vremenske slike sosednjih držav in ugotavljajo :D

    26.05.2008 ob 18:05 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !