Pojdi na vsebino

Ful enga letanja…..

Tempo je res nor! Še sreča, da se vreme ne drži koledarja, ki vztrajno trdi, da še ni čas za poletje. Pih! Odkar pomnim, sem na tista butasta vprašanja Kaj imaš raje? Poletje ali Zimo? odgovarjal, da mi je rajši vroče kot da me zebe. In definitivno, me občasno prešvicana majica, ne spravi v slabo voljo, pač pa v prvi lokal na fino ohlajeno pivo!

Malce več problemov je z našo “madam”, ki se v avtu, kljub pravilni uporabi klime, vseeno vedno prebudi mokra po hrbtu. Tako ji sedaj menjamo majčke večkrat kot pleničke. Občasno se gremo prave modne revije. Sicer pa, razen te nevšečnosti, vročino prenaša zelo dobro! V bistvu odlično, kar naju z našo, seveda neizmerno veseli. Naju pa malce manj veseli dejstvo, da noče zamuditi prav ničesar! Očitno ima občutek, da bi se v “vsaj” tiste pol ure, ko bi morala spati, utegnile zgoditi tako dramatične zadeve, ki jih človek ne sme zamuditi! Približno enako nezadovoljstvo, kaže tudi v trenutkih, ko ji z rok vzameš bodisi sončna očala, daljinec ali pa mogoče uro! Je kdo omenil plišaste igrače? Te je ne zanimajo preveč. Mala, se počasi zaveda, da se na določen način dobi tudi tisto, kar ji sicer, ne pripada. Kaj pomeni ta “določen” način ne bom razlagal, bom pa napopal slikico, ki približno pove, zakaj se gre… ! Morda le še besede “naše”: “Pa kaj ji to dovoliš?”….. Niti moje prepričevanje, da bom vse pospravil nazaj v omaro ne zaleže!

hana-qq.jpg

Stvar, ki jo bom Hani moral razložiti: Poleg besede mama, ki jo že precej dobro obvlada, obstaja tudi beseda oči! No ja..lahko je tudi ati!

Stvar, ki jo Hani ne bom znal razložiti: Kako kljub dejstvom, nekateri še vedno trdijo, da bo ta, debilen zakon pripomorel k večji varnosti na cestah?

  • Share/Bookmark

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !