Pojdi na vsebino

Mah! Hrvatje niso za štose!

Evo! Hrvatje so me zaj…..! Vsi moji plani okrog švercanja klobas so padli v vodo. Tako sem razočaran, da resno razmišljam o bojkotu. Nisem še prepričan, a iz protesta, verjetno na dopust, ne bom vzel niti ene same klobase in niti litra alpskega mleka! No ja…mogoče kakšno turistično pašteto, ampak te, so itak njihove. Pih.. Prav privoščil bi jim, da v finalu EP v nogometu s Španci, zmagajo šele po podaljških. Kaj pa mislijo da so?

Drugače, pa ta teden v službo hodim kot mesečnik. Hana ima zopet obdobje, ko pozablja, da imam zjutraj službo. Vem, če bi jokala, bi me moralo skrbeti. Ampak ona ne joka, temveč ima skoraj vsako noč, pevske vaje. Danes ponoči, sem mislil, da imamo na obisku Sanjo Grohar in Marka Žitnika. Hana, je njuno petje z lahkoto združila in me tako pretentala. To, kar ta dva uprizarjata na TV, naša Hana z lahkoto med spanjem. Besedila sicer ne zna, ker pač še ne govori, intonacija pa je tu nekje. Seveda to ni kompliment in to bo tudi ena od stvari, ki jih bom Hani še moral razložiti. Kakšno je petje teh dveh estradnikov, ne bi vedel, če ne bi med vožnjo domov, poslušal Radia Hit in slišal njuno verzijo Kekčeve pesmi. Kakšni so bili komentarji raje ne bom pisal, omenil bi le, da se je spiker spraševal, če ona dva nastopata na oddaji, kjer je eden kao pevska zvezda, drugi pa znana faca, kdo od njiju je kaj? Vprašanje za mio dolarjev! Sem šel tule še enkrat preverit, če to ni bila le šala. Kaj čmo? Takle mamo.

Stvar, ki jo Hani moram razložiti: Že omenjeno v zapisu.

Stvar, ki jo Hani ne bom znal razložiti: Kako imajo nekateri psihično bolni ljudje, še vedno dostop do interneta, čeprav je očitno, da jim to vse bolj in bolj škoduje.

 • Share/Bookmark

2 Komentarjev

 1. šušišuši je napisal:

  Slovenski estradniki so pač multipraktiki! Zakaj povprečni, neizobraženi in sploh totalno neumni Slovenci tega ne moremo sprejeti???

  Emm, tam pri psihično bolnih sem se vprašala na koga vse to cilja … jaz vem za ene par kandidatov.

  5.06.2008 ob 22:26 | Permalink
 2. Luka je napisal:

  Ja sej je res.

  5.06.2008 ob 23:24 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !