Pojdi na vsebino

Kdo je dal gol?

Kljub devetim mesecem, kolikor jih je Hana imela na voljo, se je odločila, da bodo prvi zobki pričeli kukati na svobodo, ravno v času nogometnega prvenstva. Nogomet je očitno ne zanima in prav vseeno ji je, če bi njen foter, rad v miru pogledal vsaj eno tekmo. Ker Hana spi v svoji sobi, sem tako zaradi njenih težav z zobki, zamudil že več kot polovico golov. Kljub temu, da se z našo menjava pri tolaženju, sem sam na vrsti ravno v tistih minutah, ko se na tekmah menja tudi rezultat. Jebenti! Upam, da se stanje umiri, v izločilnih bojih.

Euro 2008? Zakaj zaboga, teh vrhunskih športnih dogodkov, ne prenaša RTV SLO? Kljub vsemu, ima le nacionalka dovolj kvalitetne novinarje in tudi tehniko, da bi vse skupaj izgledalo tako, kot si gledalci želimo. Tako pa poslušamo komentatorje, brez “kilometrine” in studio, ki je roko na srce, res na nivoju lokalnih televizij. Nacionalka nima denarja? Japajade. Kdaj Grandi poteče mandat?

slike-do-25052008-220.jpg

Stvar, ki jo Hani moram razložiti: Če se daljinec, ki ga vrže ob tla razbije na prafaktorje, se foter le dela, da mu je smešno!

Stvar, ki jo Hani ne bom razlagal: Zakaj sem se smejal, ko je Pucer dejal, da je med Bushem in Janšo vladala prava kemija! Očitno sta “tam- tam” v glavi. Luštno.

 • Share/Bookmark

2 Komentarjev

 1. šušišuši je napisal:

  Jaz podpiram Hano :P To si si pa sam kriv, da se delaš, da je smešno … moreš ji zatežit, drugače ti bo čez par let ključe od avta vzela :D

  Bush in Janša bi se pa itak lahko potegovala za prvo mesto. Primerno sicer oba zasedata prvo mesto, ampak na napačnem tekmovanju. Med genijem in idiotom je pač tanka meja.

  12.06.2008 ob 21:53 | Permalink
 2. 1danica1danica je napisal:

  Ha ha – boš videl, ko se boš hotel od jeze razpočiti, njej bo pa VSE smešno!!!

  Sekiranje pa škoduje lepoti… pomiri se malo.

  13.06.2008 ob 18:33 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !