Pojdi na vsebino

Prodam 6 kilogramov odvečne teže!

Odločitev je padla! Pet do šest kil, bo potrebno po najkrajšem postopku vržti v kanto za smeti. Pri svojih 191 centimetrih, res ne rabim še 103 kile. Panika je nastala v trenutku, ko sem stopil izpod tuša in v kopalnici srečal neznanega debeluha. Ko je šok minil, sem ugotovil, da sem to jaz v ogledalu. Da je kilogramov preveč, mi je včeraj povedalo tudi tenis igrišče, na katerem bi po končanem dvoboju, z lahkoto posadil krompir. Po posvetu z vzdrževalcem igrišča, mi je bilo jasno, da za razrito igrišče ni kriva slaba drenaža, temveč dejansko moja teža. Tako. Posul sem se s pepelom, že danes pa začnem telo navajati na jogurte, muslije in ogljikove hidrate. Pice, kruh in čokolade so vsaj za nekaj časa, dobile oznako “spizdi“. Ne ne! Piva se pa ne odrečem! Ni šans. Ja, Sašo, tudi k tebi v fitnes sem sicer obljubil da pridem, a itak veš, da sem to obljubljal v stanju zmanjšane prištevnosti. Bom še videl.

Vikend pa je kljub slabemu vremenu, še vedno nekaj najlepšega, kar se ti lahko zgodi v celem tednu. V nedeljo, me je sicer malce bolela glava, saj sem v soboto zvečer, srečal prijatelja (v zmečkani srajci) trdno odločenega, da spije kakšno pivo več, kot ponavadi. Bolj zmečkana srajca, kot karkoli drugega, mi je dala vedeti, da je “home alone” in da je njegova” žena” že najmanj dva dni na službeni poti. Seveda sem kot pravi prijatelj priskočil na pomoč in mu delal družbo vse do trenutka, ko so naju v lokalu imeli zadosti in tudi okrog najine mize začeli pometati. Kolateralna škoda tega početja, se je celo nedeljo čutila v obliki velike potrebe po spancu. Medtem, Hana odlično prenaša hudobne zobke, ki silijo na plano. Res so redki trenutki, ko nam da vedeti, da to ni nič kaj prijetno. Hrabra! Čisto po fotru!

phplho0kqpm.JPG

Photo by K.Krmelj! Katarinca, thx še za ostale fotke! Tebe se splača srečati na kavici :) Stvar, ki jo Hani moram razložiti: Če iz mize visi kakšen kabel, ga nikakor ni pametno vlečti k sebi! Na glavo zna pasti kaj težkega! (Na srečo sem laptop uspel zadržati, še pred tem nemilim dogodkom)

Stvar, ki jo Hani ne bom znal razložiti: Kako so Čehi, lahko tako zamočili?

 • Share/Bookmark

10 Komentarjev

 1. strojnikstrojnik je napisal:

  Interesente obveščam, da pri meni dobijo ceneje… :| Kurc, konkurenca mora bit… :mrgreen:

  16.06.2008 ob 10:05 | Permalink
 2. kofikofi je napisal:

  Strojnik, se bojim, da kljub konkurenčni ceni, ne bo povpraševanja! ;)

  16.06.2008 ob 10:29 | Permalink
 3. lili je napisal:

  a žena se pa nikoli nič ne pritožuje na odvečnimi kilogrami??? :)

  16.06.2008 ob 11:57 | Permalink
 4. kofikofi je napisal:

  lili, tako hudo pa spet ni….vsaj zaenkrat ;)

  16.06.2008 ob 12:25 | Permalink
 5. šušišuši je napisal:

  a samo 6? :evil: ;)

  16.06.2008 ob 15:22 | Permalink
 6. had je napisal:

  @susi: nizkaaa :)

  @london: ko sem te nazadnje videl, se mi ni zdelo, da bi bilo kaj prevec..

  p.s. prides na blogres :)

  16.06.2008 ob 15:47 | Permalink
 7. kofikofi je napisal:

  susi tisti tvoji mladinci z atletskimi postavami, so ti ocitno pokvarili okus za estetiko! had, v nekaj dneh, se zadeve okrog kilogramov, lahko drasticno spremenijo ;) No blogres pa se ne vem kako bi se prijavil. Kot lonDON in tam koga kam poslal ali kot Kofi in se prijavil v kaksno otrosko delavnico?

  16.06.2008 ob 16:06 | Permalink
 8. šušišuši je napisal:

  :lol: Moji mladinci nimajo atletskih postav, ampak so shirani! Pa ne bit zdaj jezen, če te hočem spodbujat pri prehranjevanju s ptičjimi semeni. Meni so postala ful dobra :D

  had, a zdaj boš rekel, da se nisi nasmejal?! ;)

  16.06.2008 ob 18:48 | Permalink
 9. had je napisal:

  @susi: v bistvu sem se :) ampak tolk direktne ponavadi niste zenske :)

  @kofi: london :)

  17.06.2008 ob 09:39 | Permalink
 10. fetalijfetalij je napisal:

  no ja, mene kile interesirajo. sem ravno prebral recept, kako se iz tega naredi milo. :D

  18.06.2008 ob 04:08 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !