Pojdi na vsebino

Blogres….

Še vedno trdim, da je vikend najlepši košček tedna! Ja, tudi, če bi scalo kot za stavo, še vedno je vikend! Če pa je vreme kot danes, je pa itak že kar kičasto. Kljub temu, pa sem sobotno dopoldansko kavico v starem delu Ljubljane, danes zamenjal, s kratkim obiskom Blogresa. Izvedel sicer nisem nič novega, sem se pa, po dolgem času zopet srečal z nekaj blogerskimi frendi – ja, nekaj sem ji pa še spoznal. Kot rečeno, izvedel nisem nič novega, sem pa ugotovil, da je za Crnkoviča res bolje, da se drži pisanja. Govoriti ne zna. Jebi ga. Vse pa res ne moreš znat. Za razliko od Jonketa, ki je še enkrat več dokazal, da je unikat. Vedel je, da je med folkom, ki ga posluša sigurno 80% takšnih, ki “materijo” o kateri je govoril, poznajo. Pa je kljub temu, vse skupaj predstavil in povedal na način, ki ni dolgočasil nikogar. Brez zapletanja, brez “black- outov”, predvsem pa, brez hvale samega sebe. Tega mu pač ni treba…. Pirček s prijetno družbo po predavanju je pasal!

Ko tole pišem, je ura pet popoldan! Podatek pove več kot izgleda! Zunaj je namreč še vedno super dan, ki ga noben normalen človek ne preživi ob internetu! Ne! Nisem normalen! Vzrok, pa tiči nekje v spodnjem delu moje hrbtenice. Pred popoldanskim kosilom, sem se junaško lotil trave okrog hiše, za kar pa moj “križ” očitno ni bil pripravljen. Kosilnica je obstala pod češnjo, sam pa sem se še nekako privlekel do zofe……

Stvar, ki jo Hani moram razložiti: Če fotr z bolečinami v križu leži na sedežni, ni fer od nje, da se na povsem drugem koncu dnevne, poiskuša postaviti na noge!

Stvar, ki jo Hani ne bom znal razložiti: Celo življenje igraš nogomet, ko pa je potrebno, ne zadaneš niti vrat gola iz enajstih metrov! Hrvati – sami ste si krivi!

 • Share/Bookmark

7 Komentarjev

 1. 1danica1danica je napisal:

  Ima srečo tale tvoja Hana!!

  21.06.2008 ob 19:44 | Permalink
 2. kofikofi je napisal:

  Hja res je! Imela je sreco, da ni kam cofnila in se udarila. Saj si tako mislila ne? ;)

  21.06.2008 ob 21:38 | Permalink
 3. Od Jaketa mami je napisal:

  Ej, me pa jezi, da si niakakor ne morem v živo ogledati tiste tvoje Seiko ure ;) ! Baje si bil tam, tudi jaz sem bila … Sunshine mi je rekla, da mi bo s prstom pokazala nate …. pa ni bilo potem nič od tega. Očitno si moral iti Hano čuvat :) Sem pa opazila, da sem od “Jaketa mami”. Bravo! Upam, da bo on od Saše sin ;)

  22.06.2008 ob 18:16 | Permalink
 4. NatašaNataša je napisal:

  Me veseli, da sva se spoznala. :)

  23.06.2008 ob 10:12 | Permalink
 5. kofikofi je napisal:

  Saška, če me spomin ne vara, si to uro enkrat že skritizirala! :) Nataša, tudi mene veseli! Lp

  23.06.2008 ob 15:52 | Permalink
 6. Saška je napisal:

  @Kofi; ja, ampak dopuščam možnost, da me v RL povsem očara :)

  23.06.2008 ob 15:56 | Permalink
 7. Laura je napisal:

  jaa…crnkovič razočaral. tudi mene. naj ostane pri pisanju. retorike ne obvlada preveč. jonas…:D pač zna.

  25.06.2008 ob 09:40 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !