Pojdi na vsebino

Eno leto in sedem zobkov

Naša čebelca je praznovala prvi rojstni dan! Če v nedeljo zjutraj še ni vedela, da bo to dan, ki bo nekaj posebnega, se ji je to lahko začelo sanjati že po zajtrku. Po celem stanovanju nekakšne škatle, zavite v pisan papir in ovite z vsemogočnimi mašnicami. Ko je spoznala, da ji nihče ne brani trganja in raziskovanja vsebine je v hipu pozabila na okolico in se posvetila delu. Nisem čisto prepričan, kaj jo je bolj veselilo? Samo trganje papirja in uničevanje škatel ali vsebina?! Vsekakor je uživala. Predvsem, pa je treba ob prvem rojstnem dnevu nadeti kakšen nakit! Zapestnice bodo kar ok:

YouTube slika preogleda

Poleg prvega rojstnega dne, je napočil tudi čas, ko Hana vsako jutro odhaja v varstvo. Naklučje je naneslo, da sem prva dva dni v septembru za to nalogo zadolžen jaz! Mamica je odšla v službo že sredi noči – ob sedmih zjutraj! Tako sva s Hano ostala prepuščena eden drugemu. No, tokrat moram vse brihte, ki me imate za nesposobneža, presenetiti! V dobre pol ure, je Hana bila v avtu, pripravljena za odhod! To, da sem se nato še štirikrat vrnil v stanovanje po posamezne dele opreme – flaška, čeveljčki, plenice, zgornji del trenerke in nato že na pol poti, še nazaj po dudo, je malenkost! Zamudila sva le petnajst minut!

Naj še omenim, da Hana v času počitnic ni shodila! Je pa postala samostojna, kar se tiče odhajanja v vodo!  Takle mamo…..

YouTube slika preogleda

Stvar, ki jo Hani moram razložiti: Če se je eno leto zbujala pred sedmo uro zjutraj, naj isto počne še naprej! Že prvi dan odhoda v varstvo, je zjutraj hotela “podaljšati” v posteljici!

Stvar, ki je Hani ne bom znal razložiti: RBD? Kdo ali kaj je to?

 • Share/Bookmark

5 Komentarjev

 1. had je napisal:

  vse naj naj naj..

  2.09.2008 ob 09:05 | Permalink
 2. šušišuši je napisal:

  Hani seveda vse najboljše! Shodila pa bo najbrž v kratkem.

  Ne omenjaj RBD, sem živčnega fasala na dopustu, ko mi je nečakinja ves čas to pela v uho. Nekatere stvari bi bilo treba prepovedati, resno!

  Proti zamujanju pa te bo že vzgojila :D

  2.09.2008 ob 14:41 | Permalink
 3. Laura je napisal:

  pa kaj si nor mal!! to je najlepši otrok ever. :) kak cukrček!

  vse najlepše hana!! veliko zapestnic. :)

  2.09.2008 ob 16:31 | Permalink
 4. Bunny je napisal:

  Vsak dan bolj in bolj luštno dete…Čestitke še enkrat:)

  2.09.2008 ob 17:27 | Permalink
 5. barbiblondbarbiblond je napisal:

  Je tako dober mušter, kar nadaljujte… Pa z zamudo vse najlepše princeski :)

  23.09.2008 ob 21:24 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !