Pojdi na vsebino

Uboga varuška

Naša žabica, se hitro uči! Zna ločiti “fejk” mobitel od pravega, čajček od navadne vode, mamico od fotra, banane od korenčka…. Kaj čmo? Če je že lepa po mamici, je po fotru vsaj zbirčna. Še malo, pa ji še avto ne bo več všeč. Ne vem, kako je z ostalimi otroci, vendar Hana se je po prvem rojstnem dnevu odločila, da bo uveljavljala svojo voljo. Dvakrat lahko ugibate, pri komu doseže več. Naša mi že grozi, naj potem ne sprašujem njo, kje je kakšna stvar v stanovanju. Rezervnega ključa od avta ni nikjer že štirinajst dni, pilot od tv se je komaj posušil od kopanja v wc školjki, ubs kabel od fotoaparata pa je itak že med odpisanimi stvarmi. Skratka, klasika o kateri sem že nekaj pisal. Se komu zdi, da jo razvajam? Sploh ne! V naši familiji pač vlada demokracija!?

Hana in njena miška za prvi rojstni dan

Kako naša žabica napreduje niti ne bom opisoval. Itak se mi zdi, da je razvoj pri vseh otrocih približno enak. Malce mi gre le na živce, da sem vedno, ko odpeljem našo žabico na potep z njeno kočijo, od mimoidočih znancev deležen enakih vprašanj…kolk ma pa zobkov, a že hod, a že kej govori…. Ja, ima že tri plombe, včeraj sva bila na Šmarni, zrecitira pa celo postavo Liverpoola z rezervami vred! To, da je pred dnevi pri eni od njenih akrobacij čofnila na smrček, seveda zamolčim. Kaj pa koga briga, če jo je v tretjem koraku (ravno pred okensko poličko) zmanjkalo? Posebna zgodba je varstvo. Tam ima naša žabica sedem “sošolcev”, med katerimi je seveda najmlajša. Varuška pravi, da je vesela, da ima po dolgem času v skupini zopet tako živahnega otroka. Upam, da misli resno, saj njen izgled v popoldanskih urah, ko Hano vzamem iz varstva govori drugače. Vedno izgleda, kot da je ravnokar preživela letalsko katastrofo. Upam, da zdrži do naslednjega leta. Varuška, ne Hana!

Zaradi časovnega odmika oziroma lenobe odgovornega, poročilo iz piknika odpade! Verjemite pa, da je bilo luštno. Hana se vsem “sodelujočim” zahvaljuje za darila, fotru pa za odlične čevapčiče!

Stvar, ki jo Hani moram razložiti: Varuško potrebujemo še celo leto.

Stvar, ki je Hani ne bom znal razložiti: Da se z igračami, ki se nahajajo pri varuški, lahko igrajo tudi ostali otroci!

Olympique : Gerrard 1-2 trikrat hura!!!

 • Share/Bookmark

8 Komentarjev

 1. 1danica1danica je napisal:

  Poleg varovanja bi se mogoče splačalo varuški plačati še kakšen vikend paket ali vsaj tajsko masažo… ali jo pa vsaj dovolj pogosto pohvaliti – to pa najbrž že prakticirate, kaj?

  17.09.2008 ob 17:49 | Permalink
 2. šušišuši je napisal:

  Jaz resno ne verjamem, da bi jo ti bil sposoben razvajati! :lol:

  19.09.2008 ob 23:40 | Permalink
 3. barbiblondbarbiblond je napisal:

  Ne boj se za varuško, ona ni oči, po 2 tednih bo kot rožica, pa bo Hana bolj zmatrana. Varuške znajo. No, bomo zvedeli :)

  23.09.2008 ob 21:32 | Permalink
 4. roza je napisal:

  šele zdajle sem te spet našla kolega bloger in vesela, da sem te. Vidim, da ti je lepo…

  16.10.2008 ob 01:27 | Permalink
 5. kofikofi je napisal:

  Ej Roza! Hja, obracamo nov list.. Pozdravi mi Ldn in bodi ok! Smo na vezi! :)

  16.10.2008 ob 17:34 | Permalink
 6. jerry je napisal:

  mack, kwa cajt hitr laufa. Dejmo kej vidt. Yoyo j.k.

  21.10.2008 ob 02:56 | Permalink
 7. kofikofi je napisal:

  JK!! Se poklicemo!!

  21.10.2008 ob 13:10 | Permalink
 8. Ruth* je napisal:

  OK, mislim, da stagniraš. Napiši še kako modrost. :) )

  11.11.2008 ob 22:10 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !