Pojdi na vsebino

19 mesecev

 ”Ti grdi lenuh! Kam si poniknil?”  Nekako tako, je bilo razbrati z njenega pogleda, ko sva se s Hano pridrsala mimo njene mize v enem od lokalčkov v Stari Ljubljani. V bistvu mi je dejala, da me tudi opazila ne bi, če se ji punčka z imenom Hana, ne bi zdela tako znana. Ti hudiča! Torej Hana počasi prevzema primat v družini? :)   Časa za kakšen daljši klepet sicer ni bilo, sem jo pa na brzino zaslišal, kakšno je kaj stanje na blogerski sceni, predvsem pa seveda kdo je sploh še prisoten – aktiven. Vem da sem zadnji, ki bi ga to moralo zanimati, ampak saj veste – sam ne smeš nikoli biti za nič kriv! Hmm kje sem že to prebral?

Hana napreduje – verjetno tako, kot vsak normalen otrok, pa tudi če ima malce nenormalnega fotra. Nenormalnega zato, ker me “naša” vse pogosteje tako naslavlja. Pravi da ne ve, kdo je bolj otročji. Hana ali jaz? Sam nimam nič proti. Važno je, da naša “muca” pri norčijah, ki jih zganjava uživa, sam pa vidim, da ob njej vsakič znova spoznavam, kako lepo je biti “foter”.

YouTube slika preogleda
 • Share/Bookmark

2 Komentarjev

 1. 1danica1danica je napisal:

  “Kdo je otročji” sploh ni vrašanje! Očka, seveda! Hana ne more biti otročja, ker on je otrok… Je pa prav po otroško luštna!

  28.03.2009 ob 22:55 | Permalink
 2. zloba je napisal:

  Aaaaaaaa … z grdim lenuhom te pa že nisem ozmerjala. In kaj sem jst kriva, če maš luštnega otroka, ki ga vsak normaln najprej opazi?:))

  Kakorkoli že – pizdenje se očitno obnese. Spet si neki napisal:))

  2.04.2009 ob 13:31 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !