Pojdi na vsebino

Obljubil sem da se javim…

Kaj pa vem….otroci se bolj ali manj povsod razvijajo  ..no ja, ne po celem svetu, ampak v naši bližnji okolici pa zagotovo,   enako. Problem zna biti le pri starših.  Še sreča, da je tole namenjeno Hani in ne njenemu fotru. Sicer bi moral razlagati, kako sem “nedorasel” kakor se večkrat strokovno izrazi mati mojega otroka.

Kakorkoli mi bremzamo že proti tretjemu letu. Bajta še stoji, varuška še živi, mamica je vse bolj mlada, fotr pa vse bolj siv. Torej vse po Darwinu. Vmesno obdobje,  ko je tale blog sameval, je Hana shodila, spregovorila, še parkrat čofnila na smrček, uši še ni prinesla iz vrtca, fanta pa tudi še nima – tudi punce ne. Razen če svojo ljubezen izkazuje na način, ki je precej boleč za morebitnega snubca. Če ji kaj ne paše, pač prva stvar ki ji pride pod roke poleti proti….ja ponavadi zadane direktno v tintaro.

Ok..obljubim, da si kmalu vzamem malo časa in napišem kako se pri meni v eni pravljici pojavijo na istem mestu Rdeča kapica, Nodi in Trije kozlički,  ter kako moram Hani razlagati zakaj so nune kljub neznosni vročini,  povsem zadekane v črno….

Obljubljeno – izpolnjeno! za zdaj ;)  ajd

  • Share/Bookmark

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !